Over
Een stevig groeiverhaal

Leievoeders-Cibus

Sinds de overname van Cibus door Leievoeders eind 2018 vormen deze bedrijven een succesvolle tandem met een duidelijke missie: het produceren en leveren van kwaliteitsvolle voeders, gekoppeld aan een klantgerichte service.

 
Vragen? Meer info? contacteer ons Bel +32(0)56 60.02.01

Leievoeders-Cibus is een dynamische familiale firma, gespecialiseerd in het mengen van samengesteld veevoeder voor zowel varkens, pluimvee en rundvee. Door de centrale ligging van onze fabriek te Waregem, langs de Leie, kunnen we over gans België en omringende landen iedereen goed en snel bereiken met zo weinig mogelijk kosten. Sinds de overname van Cibus eind 2018 werden ook productievestigingen in Ieper, Poperinge, Roeselare en Veurne aan het bedrijf toegevoegd. Zo kunnen we nog sneller en beter beantwoorden aan de vraag van onze klanten uit de wijde regio.

 
 

Onze troeven

Door samenwerking verhogen we het inkomen van de landbouwer

We helpen de productiviteit van zijn veestapel te verbeteren

Door een rendabele werking verlagen we de kostprijs

We garanderen de kwaliteit van het eindproduct

We verzekeren de tevredenheid van de klant

  

Onze diensten

Steeds een veearts ter beschikking

Er staat steeds een veearts ter beschikking om een goed rendement te garanderen.
Bel ons voor meer informatie of een afspraak. 

 
 

Optimalisatie van rendement

De specialisten van onze dienst boekhouding stellen samen met u een plan op om het ideale rendement te bekomen. Heeft u een andere vraag? Wij ondersteunen u graag waar mogelijk.

 
 

De juiste oplossing

Onze vertegenwoordigers komen langs voor al uw vragen. Samen bepalen zij het juiste voeder voor uw dieren om zo de beste verhouding kost-opbrengst te garanderen.

 
 

GMP-Certificaat

Leievoeders werkt met het GMP certificaat, dat de kwaliteit van mengvoeders garandeert.

 
 

Rendement verhogen

Leievoeders-Cibus zoekt steeds naar nieuwe methodes om het rendement te verhogen. Daarbij zoekt het niet enkel naar de juiste voeders, maar tevens naar mogelijkheden om jouw bedrijf financieel te optimaliseren. We beschikken over een dienst waarbij de zeugen- en mestvarkensboekhouding kan worden bijgehouden voor de klantenvarkenshouders. 

 

Samen met de landbouwer worden de resultaten regelmatig geanalyseerd en besproken. Op die manier biedt Leievoeders-Cibus hun klanten naast de algemene bedrijfsadvisering, de mogelijkheid om via de zeugen- en mestvarkensboekhouding de productieresultaten te optimaliseren.

 

Soorten voeders

Ontvang als eerste

de meest actuele nieuwsberichten